Működése
Értékelés:
(0 szavazat)

Az üzem működése

 

 

Az üzem heti 20.000 liter tejet dolgoz fel három alkalommal. A beszállított tejet egy tehenészeti telep állítja elő. A tej minőségét jellemzi, hogy tehenészet nyersen is értékesít tejet a fogyasztók felé. A beszállított tejet a minőségi ellenőrzést követóen fölözik, homogénezik, majd a pasztőrözést követően a végterméknek megfelelően kerül további feldolgozásra (pl. bekultúrázás, érlelés, csomagolás stb.). Az üzem friss és savanyitott termékeket állít elő különböző ízesítéssel. A gyártástechnológiánál előtérbe kerültek a régi hagyományos receptek, melyek gyártási technológiája került átültetésre a modern környezetbe. Az így elkészitett termékekel próbáljuk felídézni az mesterséges adalékanyagoktól mentes hagyományos termékek ízvilágát.

5

A magas hozzáadott értéket képviselő termék minőségét a korszerű gyártóberendezések mellett az üzem lelkes csapata biztosítja. Az Őrségi Tejüzem jelenleg 17 fő - többségében - környékbeli lakost foglalkoztat, akiknek egy része a tényleges gyártás megkezdése előtt Csermajorban vett részt szakirányú továbbképzésen. A csapat helyi kötődése is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy olyan magas minőségű terméket állítsanak elő, amelyre méltán büszkék lehetnek országszerte!

556

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook

Ki van jelen

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

Vendégkönyv

Opinie o firmach
Opinia
Szuper hely! üdvözlet
2017. július 14. péntek
Kovács Zoltánné
Budapesten miért nincs?
Annyira sajnálom, hogy csak az őrségi nyaralásokkor tudunk a tejüzemből terméket venni! Budapesten nem is lesz kapható??
2014. március 06. csütörtök