Az üzem működése

 

 

Az üzem heti 20.000 liter tejet dolgoz fel három alkalommal. A beszállított tejet egy tehenészeti telep állítja elő. A tej minőségét jellemzi, hogy tehenészet nyersen is értékesít tejet a fogyasztók felé. A beszállított tejet a minőségi ellenőrzést követóen fölözik, homogénezik, majd a pasztőrözést követően a végterméknek megfelelően kerül további feldolgozásra (pl. bekultúrázás, érlelés, csomagolás stb.). Az üzem friss és savanyitott termékeket állít elő különböző ízesítéssel. A gyártástechnológiánál előtérbe kerültek a régi hagyományos receptek, melyek gyártási technológiája került átültetésre a modern környezetbe. Az így elkészitett termékekel próbáljuk felídézni az mesterséges adalékanyagoktól mentes hagyományos termékek ízvilágát.

A magas hozzáadott értéket képviselő termék minőségét a korszerű gyártóberendezések mellett az üzem lelkes csapata biztosítja. Az Őrségi Tejüzem jelenleg 17 fő - többségében - környékbeli lakost foglalkoztat, akiknek egy része a tényleges gyártás megkezdése előtt Csermajorban vett részt szakirányú továbbképzésen. A csapat helyi kötődése is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy olyan magas minőségű terméket állítsanak elő, amelyre méltán büszkék lehetnek országszerte!

Facebook

Vendégkönyv

Bartek
vélemény
Szuper oldal, üdvözletet küldök.
2020. június 23. kedd
Glinda
Thank you :)
I enjoy this site - its so usefull and helpfull.
2019. január 12. szombat
Opinie o firmach
Opinia
Szuper hely! üdvözlet
2017. július 14. péntek