Nyomtatás

Minőségpolitika

 

Az Őrségi Tejüzem a Tej Terméktanács tagja.

 

Az Őrségi Tejüzem az élelmiszer higiénia általános alapelvei, követelményei (GHP), és a megfelelő élelmiszer biztonsági törvényi rendelkezés szerint működik. A tejtermékeink előállítása a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer által szabályozott.

 

A laboratórium a gyártóüzem egyik működési részlege, amely ellátja az üzemi laboratóriumi feladatokat, és képes külső megbízások alapján a tejipari termékek és tartósított élelmiszerek minőségellenőrző laboratóriumi vizsgálatok végzésére is. A gyártóüzemen belül működő vizsgálólaboratórium minőségirányítási rendszerének célja, hogy külső partnereinek végzett szolgáltatási megfeleljenek az MSZ EN ISO / IEC 17025:2005 szabvány feltételeinek, a megrendelők elvárásainak és szakmai követelményeinek.

 

Az Őrségi Tejüzem Minőségellenőrző Vizsgálólaboratóriuma alkalmas a tej és tejtermék-előállítás, a tej és tejtermékek valamint egyéb élelmiszerek minőségellenőrzési laboratóriumi vizsgálatainak az elvégzésére.

 

A laboratórium vizsgálati területei:

 

A beszerzett eszközökkel elvégezhető vizsgálatok jellege:

 

A magas hozzáadott értéket képviselő termékek magas minőségét olyan további intézkedésekkel biztosítjuk, mint: