Különlegességei
Értékelés:
(0 szavazat)

Az üzem különlegességei

 

Az Őrségi Tejüzem különlegessége az, hogy nem egy egyszerű tejfeldolgozó üzem, hanem sokkal több annál! Az épület egy jövőbe mutató innovációs központ, amely a tényleges termék előállítás folyamatán túl, a felhalmozott tudásbázisát másokkal is igyekszik megosztani. Az infrastruktúrája is ennek megfelelően lett kialakítva. Olyan további épületrészekkel is rendelkezünk, mint:

  • a gyártósorok, mint kísérleti mintaüzem
  • a kutatások dokumentálására alkalmas irodahelyiségek

ixus 178

Az Őrségi Tejüzem egy kísérleti mintaüzem, amely feltárja a termék előállítási folyamatokban rejlő energiaoptimalizálási potenciálokat. Így átfogó képet kapunk a kialakított gyártósor energiafelhasználásáról, s képesek vagyunk meghatározni a megtakarítási és optimalizálási lehetőségeket. Már maga az eddig létrehozott gyártási rendszer is az energia hatékonysági szempontok maximális figyelembevételével, a legmodernebb eljárásokkal került kialakításra. A rendszer számos pontján mérőberendezéseket szereltünk fel. Az így közvetített információk az energetikai rendszer PLC-re csatlakoztatva jutnak el egy közös adatbázisba. Mindemellett a felügyeleti rendszeri megjelenítést is biztosított, hogy távolról is nyomon lehessen követni a környezeti paraméterek változását. Az adatoknak ki van alakítva egy külön megjelenítő felület, ahol az aktuális értékek azonnal leolvashatók vizuálisan. A komplex energia optimalizációs rendszer részeként, a napenergiát is hasznosítjuk használati meleg víz előállításához.

A laboratórium a gyártóüzem egyik működési részlege, amely ellátja az üzemi laboratóriumi feladatokat, az MSZ EN ISO / IEC 17025:2005 szabvány feltételeinek megfelelően.

54647 

Az Alkotóközpontban kialakítottunk egy jól felszerelt, korszerű, természetes fénnyel megvilágított, szélessávú internetkapcsolattal ellátott oktatóhelyiséget és a munkaközpontot. Ennek eredményeképpen az Alkotóközpont teret biztosít a kutatási eredmények dokumentálásához, a kialakított konferencia terem pedig alkalmas olyan előadások megrendezésére, amely az elért eredményeket széles körben teszi közzé. A magas színvonalú informatikai háttér biztosítja az adatok azonnali digitális rögzítését, továbbíthatóságát.

1

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook

Ki van jelen

Oldalainkat 6 vendég és 0 tag böngészi

Vendégkönyv

Audra
Thx :)
Thanks a lot! This is definitely an incredible web-site! Here is my web page :: [url=http://bit.ly/32NVkS5]was coconut oil[/url]
2019. november 13. szerda
Dong
Thx :)
Thanks really practical. Will certainly share website with my good friends. Here is my blog: [url=http://tinyurl.com/tsj27lc]coconut oil of[/url]
2019. november 13. szerda
Buck
Thank you :)
Thanks intended for supplying such very good written content. my homepage - [url=http://j.mp/2CFxr4T]coconut oil and[/url]
2019. november 13. szerda
Adam
Thx :)
Exceptionally individual friendly [url=http://tinyurl.com/yewuxj6g]plenty of fish dating site[/url]. Astounding details available on few clicks on.
2019. november 10. vasárnap